Pewnie... Lepiej napić się piwa i zjeść smażony ser, niż wpisywać coś na bieżąco do pliku online Typowe. Poguglam jeszcze, może się mylimy
O tym piwie to nie piszę złosliwie, raczej zazdrośnie, sama czekam na dostawę niepasteryzowanego czeskiego pieprzowego, z malutkiego browaru, mniam. Czasem żałuję przeprowadzki na drugi koniec Polski, kiedyś do Czech mialam 20 minut jazdy samochodem...
Z katalogu wynika że w wystawie wzięło udział 29 wystawców z Polski. Ogólnie kotów było 494 z tego Brytków zapisano w katalogu 156
Bardzo duzo BRI i spora wystawa;
Wiem jeszcze tyle ze:
Fado Agillis catus Dorszki zdobył BIV w sobate i NOM BIS, Arabica rowniez BIV w sobote. Co do dzisiejszego dnia nic nie wiem.
Pewnie jak wroci Dorszka to szczegolowo opisze wystawe/ wrazenia - podobno organizacja troche szwankowala.
Oczywiscie licze tez na zdjecia z wystawy
Ogromne gratulacje dla BRI i nie tylko uczestniczacyxh w wystawie z Polski.
Widac ze wekend pod wzgledem wystaw udany i BRI z Polski mialy sukcesy wystawowe !!
BRAVO !!
Wyniki beda ale za jakis czas na stronie Klubu ktory organizowal wystawe.
Nawet ta inf. napisali na swojej stronie - trzeba czytac.
Niestety oprocz ON LINE w Polsce stworzonego przez Rafala nigdzie indziej oprocz WS nie ma tak na biezaco wynikow wystawy. Czasami wystawcy otrzymuja papierowo wyciki ocen, ale tez nie zawsze.
Wróciliśmy, na razie krótko, bo rano do pracy, i trochę się przewracam - byłam sama z trójką kotów, i mam nadzieję, że to był raz drugi i ostatni
Moje wyniki sobotnie znacie, w BIS wygrał przepiękny niebieski kocur z Honorable - niestety, jeśli dobrze usłyszłam, przegrał porównanie z bengalką - nagłośnienie było fatalne, a ja zamiast patrzeć musiałam pilnować kotów. Ale będę miała dokładne wyniki, na pewno wywieszę je na forum
W niedzielę odpadliśmy w przedbiegach, już na poziomie certyfikatu - wyprzedził nas kocur z Nimiec, wielki jak smok Honor hodowli uratowała Arabica, dostając się do BISu, i nawet urywając w nim głos. Tak więc certyfikatu na Granda nie mamy, ale IC skończone
Gatta przegrała o włos nominację, wyprzedził nas kocurek już prawie sześciomiesięczny, ale sam fakt, że sędzia długo się zastanawiał nad wyborem, był dla mnie wielką radością!
Trochę zdjęć zrobiłam, był też Beri, i jego galeria na pewno będzie bogata. Ja swoje zdjęcia obrobię zapewne dopiero we wtorek, kilka brytków się na nich znajdzie