Oooooo:) jak cudowne są małe lisiątka , czekam z trzęsącą się ręką na klawiaturze
Mam do nich ogromną słabość , po moim domu biega właśnie mały biały fenek
Dziekujemy razem z małym misiem
Żebyście Wy wiedziały jakie to przylepne,
jakie kochane, nie jestem w stanie zrobić jednego kroku bez towarzystawa Iva .
Kochacie sreberka to trzymajcie się bo szykuję dla Was dużo nowych doznań,
już całkiem niedługo w niedalekim świecie urodzi się małe srebrne lisiątko może ns 11
może ns 12 aby dołączyć do naszej gromadki , a troszku póżniej pewnie jak śniegi znowu zasypia Suurupi (podpowiedź) urodzi się drugie srebrne lisiątko aby przyjechać do nas
Kto słabowity na serduszko do lekarza proszę
boosz jaki zagadki
w kazdym bądź razie trzymam kciuki za powodzenie planów
Wiek: 39 Dołączyła: 19 Gru 2008 Posty: 1149 Skąd: Dobra Wola/ k. Nasielska
Wysłany: 2 Sierpień 2010, 08:54
Czas podsumować wątek I - dzieciaków.
Wszystkie są już w nowych domkach , odnalazły się w nich od pierwszego
przekroczenia drzwi, wyjątkowo odważne i bezproblemowe kociaki.
Isabelka i India oczarowały swoich nowych opiekunów radością , wdziękiem i niewielką dozą kokieterii .
Ivuś poszedł na całość , pokochał swoją nową panią bez zastrzeżeń , a nowy domek to dla niego istny raj
Mnóstwo zabawek , którymi bawiły się dwa starsze koty , tak bawiły się bo teraz przywłaszczył je sobie Ivuś , a dwa zdumione posągi patrzą z niedowierzaniem z drapaka,
jak to możliwe, że takie małe coś demoluje im cudowny, ułożony świat
Ivo w końcu odkrył swoje oblicze ( wie już , że pańcia go nie odda choćby nie wiem co),
okazało się, że to mały terrorysta, głodomór , który zrujnuje budżet każdego domostwa,
swoje łobuzowanie maskuje całowaniem, traktorzeniem i udeptywaniem urabianego obiektu
Coś czuję, że jak duże wyjdą z szoku to się małemu kroją bęcki za bezczelność.
Farciarzowi nawet wetka trafiła się ta sama , super jest grać twardziela w znajomym gabinecie