Wysłany: 20 Lipiec 2010, 11:33
Ale macie fajnie, że się spotkacie w Sopocie. Dla mnie to stanowczo za daleko. Ale zastanawiam się czy do Cieszyna nie pojechać, czy ktoś tam się też wybiera?
dawno zakochałam się w tej rasie a po przepłynięciu przez ten wątek ... brakuje mi nawet słów, gdyby pozostali domownicy podzielali moje zdanie
a wasze kotki piękne wszystkie co do jednego a te maluszki
Eve. Czy Ty w ogóle nie masz chwili na kompa?!!! Cuda już pewnie urosły jak smoki, a zdjęc ani śladu! Mam nadzieję, że na następnej wystawie sobie trochę oko nacieszę. Pozdrowienia.
Kochane forumowiczki. Bardzo , bardzo przepraszam. Jest mi strasznie wstyd!!! Obiecuję poprawę.
Faktycznie, życie ostatnio daje nam popalić. Wklejam linki do artykułów - jeden dotyczy nas osobiście a następne obrazują co może nas czekać w niedalekiej przyszłości. Pan Ryszard Sz. właśnie zainteresował się naszą kamienicą:(
maga
Wysłany: Wczoraj 12:02
Oj Ewa, wiem co czujesz sama jeszze do kwietnia mieszkalam w pięknej kamienicy, która sprzedano chyba juz ze trzy razy i na dodatek "wogóle nie utrudniali nam życia".
Trzymam kciuki i mam nadziję, że przynajmniej u Ciebie zakończenie będzie pozytywne.
Dzięki Maga!
Nasza kamienica nie jest piękna ale to nasz dom, w który zainwestowaliśmy dużo pracy i środków finansowych.
Walczymy ale potrzebujemy rozgłosu. Poprzednio za mało było szumu wokół tych tematów.
Nas ostatnio prawie wcale nie ma w domu, bo działamy, stąd brak aktywności w necie.